Top

Gebruiksaanwijzing Bio Groen

Gebruiksaanwijzing Bio Groen
 
Voor een optimaal effect van Bio Groen, kunt u het beste een nevelspuit gebruiken. Hiermee vernevelt u het met water verdunde Bio Groen simpel en snel op de te behandelen oppervlakken.

Bio groen ter verwijdering van groene aanslag en alg

De ondergrond GRONDIG inspuiten met leidingwater. verdunning bio groen en water is sterk afhankelijk van gebruik en vervuiling. Wettelijk is toegestaan een verhouding van 1 deel bio groen op 40 delen water
Na enkele dagen zullen de algen verdwijnen.

Bij sterke vervuiling is herhaling na drie dagen een goede oplossing voor optimaal resultaat.


Biogroen  ter voorkoming van groene aanslag en alg

Op schone ondergrond inspuiten met een verdunning van 1 op 40. Werkt preventief gedurende meerdere maanden.


Algemene tips ter verbetering van het resultaat
Behandeling bij donker weer geniet de voorkeur boven een behandeling in de felle zon. Biogroen droogt dan niet gelijk op. Er is zo een langere contactwerking en daardoor een optimaal resultaat. 

Sproei, spuit of doseer in elk geval, zodanig dat object minimaal 15 minuten drijfnat is van verdunning Bio groen. 

Onder de 10 graden duidelijk verminderde werking. Ons advies is om een oppervlak pas te behandelen nadat zowel de temperatuur van het te behandelen oppervlak als de buitentemperatuur boven de 10 graden Celcius zijn.


Bio groen heeft geen schadelijke nawerking.
 
Bio Groen is PH neutraal. Het oppervlak naspuiten met schoon water is daarom niet nodig en heeft zelfs een nadelig effect op de behandeling.  

Bio groen is in principe niet dodelijk voor planten. Toch dient voorkomen te worden dat planten in aanraking komen met Bio groen om eventuele beschadigingen te voorkomen (blad brand).


Spuitlicentie

Voor het werken met Bio groen is geen spuitlicentie nodig.