Top

Gebruiksaanwijzing BioGroen

Gebruiksaanwijzing BioGroen
 
Voor een optimaal effect van BioGroen, kunt u het beste een nevelspuit gebruiken. Hiermee vernevelt u het met water verdunde BioGroen simpel en snel op de te behandelen oppervlakken.

1 liter BioGroen is goed voor circa 150 m2. U dient hiervoor BioGroen te verdunnen door 1 deel BioGroen toe te voegen aan 40 delen water.

Wanneer u een nevelspuit met een inhoud van 5 liter heeft, dan is het het meest gemakkelijk om deze met 4 liter water te vullen en daar 0,1 liter BioGroen aan toe te voegen. Vervolgens de nevelspuit afsluiten, even schudden voor de goede menging en daarna de nevelspuit op druk brengen om vervolgens de te behandelen oppervlakken te benevelen.

Biogroen ter verwijdering van groene aanslag en alg

De ondergrond GRONDIG inspuiten met de wettelijk toegestane oplossing van 1 op 40 verdund met leidingwater. verdunning is sterk afhankelijk van gebruik en vervuiling.

Na enkele dagen zullen de algen verdwijnen.

Bij sterke vervuiling is herhaling na drie dagen een goede oplossing voor optimaal resultaat.


Biogroen  ter voorkoming van groene aanslag en alg

Op schone ondergrond inspuiten met een verdunning van 1 op 40. Werkt preventief gedurende meerdere maanden.


Algemene tips ter verbetering van het resultaat
Behandeling bij donker weer geniet de voorkeur boven een behandeling in de felle zon. Biogroen droogt dan niet gelijk op. Er is zo een langere contactwerking en daardoor een optimaal resultaat. 

Sproei, spuit of doseer in elk geval, zodanig dat object minimaal 15 minuten drijfnat is van verdunning Biogroen. 

Onder de 10 graden duidelijk verminderde werking. Ons advies is om een oppervlak pas te behandelen nadat zowel de temperatuur van het te behandelen oppervlak als de buitentemperatuur boven de 10 graden Celcius zijn.


Biogroen heeft geen schadelijke nawerking.
 
BioGroen is PH neutraal. Het oppervlak naspuiten met schoon water is daarom niet nodig en heeft zelfs een nadelig effect op de behandeling.  

Biogroen is in principe niet dodelijk voor planten. Toch dient voorkomen te worden dat planten in aanraking komen met Biogroen om eventuele beschadigingen te voorkomen (blad brand).


Spuitlicentie

Voor het werken met Biogroen is geen spuitlicentie nodig.