Top

Waarom Biogroen kopen

Waarom Biogroen kopen?
 
Omdat BioGroen het meest effectieve product is om groene aanslag van mos en alg te bestrijden. Het is simpel in gebruik, heeft een langdurig effect (ook preventief) en het wordt niet voor niets door professionals aanbevolen.

BioGroen is voor particulieren niet te koop in de winkel, bouwmarkt of tuincentrum. Alleen bij BioAktief is BioGroen ook voor particulieren verkrijgbaar.

Alleen bij BioAktief verkrijgbaar in consumentenverpakkingen van 2 en 5 liter.

Onze prijzen zijn transparant en helder. Wij leveren snel (binnen 2 werkdagen in huis) en u koopt BioGroen tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding.
Goedkopere producten hebben bijvoorbeeld een lager percentage werkzame stof per liter, waardoor u per saldo veel meer liters nodig bent. Niet voor niets is BioGroen dat door professionals wordt aanbevolen.


Voor meer  info veligheidsblad Biogroen. Vergelijk BioGroen met andere producten door op het wettelijk veiligheidsblad naar de werkzame stof te kijken. Deze staat bij BioGroen op 10 % oftewel 100 gram per liter. Alternatieve producten hebben meestal een lager percentage of zijn bij gelijk percentage veel duurder.

kijk voor meer info bij de rubriek product advies