Top

Wie is BioAktief

Wie is BIOAKTIEF


BIOAKTIEF levert sinds 2002 oplossingen voor groene aanslag. Wij leveren zowel aan professionals als particulieren (via deze webshop). U vindt hier BioGroen, het nummer één product als het gaat om het verwijderen van groene aanslag van algen. , verdelger via een internetwinkel.
 

 Uniek!

Alleen op bij BioAktief kunt u als particulier BioGroen bestellen!
en dat al vanaf 2 liter!

Wij zijn helder en transparant met prijs en levering.
U komt dus niet voor verrassingen te staan.
 


In 2002 zijn we gestart met een vergelijkbaar product als BioGroen; dit betrof de consumentenvariant. Dit middel werd echter steeds duurder, waardoor het zich uit de markt heeft geprijsd. Daarom zijn wij in 2006 een identiek product, BioGroen genaamd, ook voor particulieren gaan aanbieden. Tot dan toe werd dit 100 % gelijkwaardig alternatief alleen maar in grootverpakkingen geleverd aan professionals. Wij hebben de consumentenverpakkingen geïntroduceerd met 2 en 5 liter verpakkingen.

Het product Biogroen is dus exact hetzelfde als wij voorheen onder een andere merknaam leverden. Biogroen is echter een stuk voordeliger.
Onze cliënten genieten nu al jaren van dit voordeel. En dat bieden wij ook graag aan u. Daarom zijn wij sinds 11-02-2013 volledig gestaakt met dat andere gelijkwaardige middel.


Heeft u vragen schroom niet maar neem gerust contact op met ons. Wij zijn u graag van dienst.

Groet,
J.A.Duty
BIOAKTIEF

@